Tuesday, 17 May 2011

kepada pembaca sekalian.

*bajet ramai pembaca kau. over betul. -_______- . sejak kebelakangan ni, sy mulai malas dah nak update blog. haihh. bersawangsawang je. kejapkejap, *amik vacuum. hahhh, selesai. okey dah fedup. salammmmmmmmmm.

Saturday, 7 May 2011

Sweet 15 of MINE :)

ON 7th OF MAY.
 *Hamboiii nyaaaaah, bersemangat betul -,-"

Wah, start pukul 10mlm on 6th, dah bertubi-tubi org menghantar SMS dan membuat panggilan utk mengucapkan Selamat Ulangtahun. Tetapi! Tetapiiiiiiii, mereka keep on bercakap "dah tua dah". Hey!! Aku panas betul la, mcm lah dorg tu tak tua! Dorg tu beruban, berjanggut, berjambang, berbulu...*berbulu? tak sedar pulak! Ishh belacan betul kan dorg nih. Nasib baik dlm fon, and ketika tu sy berada dlm mood yg baik. Haaaaa selamat, kalau tak....  

WACCHHHAAAAAAAA!! haa, terkejut tak? MUAHAHAHA!

Tak tak, sejujurnya sy sgt terharu dgn keprihatinan rakan-rakan dan semua yg sudi mengorbankan kredit mereka utk call, 3G, SMS, MMS, Ramli MS, Ramli Burger dan P. Ramlee semata2 utk meng'wish' happy birthday kepada sy. Aww! Love youuu all lah. Thank you sgt2 *Nak bangga kejap. Kembang sikit hidung. hihi Ok dah cukup* Online FB, huh! ramai org wish birthday sy. sampai tercicir2 kat luar laptop ni. Dah pyh nak kutip satu2. *over je kau husna. Thanks semua. -______-

Sedihnyaaaaa ;( bila ada orang tu tak wish. sampai hari ni aku tunggu. ko lupa eh? hmm. okey tape. ko busy. aku faham.

Alhamdulillah, 15 tahun dah umur sy. Mudah-mudahan dipanjangkan lagi, sbb sy nak kahwiiiiinnnnn wehhh! Nak ada anak, nak ada cucu, *gedik kau. Eh tak tak. Nak berbakti kepada ibubapa dan keluarga dan masyarakat, agama, dan negara dulu. Haaaa baru lah betul :P
Sy berdoa kepada Allah s.w.t agar dikurniakan kehidupan yg bahagia dan sejahtera di dunia dan akhirat disamping org2 yg sy cintai. Insyaallah. Amin :)