Saturday, 30 April 2011

Tolong Bantu Saya, Saya Sedang Lapar Gila Kott! ; (

da ta bole tahan. hohh my! ahh!(hai,lain mcm pulak joyah ni)
apanya? org lapa la.
dala lapa, ditambah pula dgn sakit perut yg melampau! mmg aku ta rasa macam na mati skrg ni.
mama...aunty nani...aunty ruby...aunty aniza...
ayah...uncle wira...uncle kami...uncle nazri...
(maaf tersebut nama parents yg tiada kena mengena lgsung dgn penyakit sy sekarang ni.)
ohmagad! da ta bole tahan.

yak?
sy bukan na yak la.

sapu minyak angin? oh no no. jgn suruh sy sapu minyak angin sbb sy lebih rela berpeluhpeluh menahan sakit perut drp sapu minyak angin ke manamana anggota tubuh bdn sy.
kpd yg selalu sapu minyak angin tu, korg ta rasa PEDAS ke?
kwnkwn selau ckp, "cuna! ta pedas la. mana ada minyak angin yg PEDAS. berangin je. rasa berangin tu la yg buat kau rasa lega."
ahhh! idontcareatall! sy ta rasa BERANGIN pun, rasa PEDAS je. HOT AND SPICY!
kalau mknn pedas, mmg favourite lah kn. tp minyak angin, PHEWWW... mintak maap la nyah. mak ta bole terima. HAHAHAHAHAHAHA (diam!)
adoidoidoidoi perutku yg byk lemak berkrim disukai ramai, chill la. ta pyh na sakit sgt boleh kan?ADUH!

sy na pergi bergolekgolek kt jalan besar dpn rumah ni jap. manatahu bole hilangkan rasa sakit perut ni.

*kang ta semena-mena bukan sakit je hilang,perut hilang,dgn kau kau sekali hilang,cuna. -____-

I Think I'm Crazy Over It


ooooiiiii, cool gilaaaa kaannn? HAHA, nyumynyumy. tp tp tp tp tp kn kn kn, insyaallah gumok akan datang caricari husna. maka, menebalah muffinmuffin(lemaklemak* coversikit. maluu) dlm perut sy. caitttt, tape. tak kisah. asalkan boleh makan. rugilaaa, sape yg ta penah makan. dalam banyakbanyak chocolate yang korang tengok kt pasar raye tu, baik korang pilih je this one. konpem tak rugi. meletup gituuu. phewitttt. -_______-
okey lahh. byee. :DD 

Thursday, 28 April 2011

A Little About Everything

Kali ni, sy berminat utk bercerita sedikit tentang shbt2 yg mungkin bole sy katakan teman hidup dan mati sy :D Setelah sy berkongsi suka duka bersama mereka, siapakah mereka yg sy kenali?oppss :)

okey.

First :
Siti Nur Zulaikha Bt Hisham.

Anak sulung drpd 4 adik beradik. mempunyai bentuk badan yang sedang2 saja. ( yg SEDANG2 saja.. yg SEDANG2 saja :D ) seorang yg menjaga penampilan. sgt prihatin terhadap rakan2nya. sgt kuat mkn. sy pun ta tahu apa jenis perut dia. alam flora atau mungkin alam fauna atau mungkin juga alam MAK! HAHA, sedikit EKSYEN, kdg2. sgt kelakar,kelakar,kelakar dan sgt spontan. kalau dia tade, boring yg amat. berbakat dalam seni NYANYIAN. Sgt bijak berkata2 dan mengemukakan hujahnya yg merepek sama ada dlm bahasa melayu, BAHASA ENGGERIS KELING ataupun dlm loghat kedahnya yg sgt pekat dan Kaw! HAHA. menari seperti seorg gumok yg ketandusan air mineral dan juga energy! HAHA. MAAFF! :)









Second :
Nurul Liyana Zaki.
Ohh, ni susah skit nih, HAHA ketinggian sederhana, kurus, tetapi selalu mengatakan dirinya gumok! bertudung ayu. anak kedua, juga kakak kepada 2org adik2nya. sgt sensitif. garang. Ego kdg2,tp sbnrnya sgt lembut hatinya,eceh! (kena cover balik doe, mampos aku!) mempunyai pengetahuan tntg agama yg mendalam. ayat2 yg dikeluarkan adalah sgt SPICY CHICKEN MCDELUXE serta menusuk ke dalam sanubari. ceh! HAHA sgt sporting sbnrnya. memahami rakan2, ketika moodnya ok sahaja! be clear, ketika moodnya oke shj. jgn tegur dia ketika muka nya sperti harimau betina yg baru melihat suaminya berkhalwat dgn harimau betina yg lain. HAHA no no, i mean, time dia mrh, jgn la tegur dia even 'Hi! :D'. Mampus ta lyn, dia ta kan reply punya. HAHA kejam gila kau yana. seseorg yg sgt RAJIN, even kemas kelas ke, pegi aktiviti sekola ke, study ke, buat homework ke. sgt bersungguh dlm apa jua pkrjaan. ecececece :DDD matang dlm aspek2 kehidupan. HEHE selesa utk didampingi. Oh yes, yg penting, dia sudah berpunya :) WAHAHA. 


Third :
Nur Nabihah Norizal
Fourth:
Wan Amirah Baseri
Fifth:
Nuha Shukri
saya tidak mengenali mereka bertiga sepenuhnya. jadi, takut sikit nak memberi hujah2 tentang mereka. =,=!.


Apa2 pun,honestly,mereka adalah org yg mengisi kekosongan hari2 sy.

p/s: maaf kalau ada yg tidak benar,mungkin sy perlu lebih mengenali mereka. :)




Friday, 15 April 2011

babablacksheep. :]

haihhh, besawang2 suda. ohh cuna, please jgn jadi pemalas. =,=! .
whatevrha. ada aku kesah? HAHA. nak stolimoli je nie. hari KHAMIS. tanggal 14/04/2011.
jam 3.00 ptg. :) kitorg gi jalanjalan. hihi! beshhh. ngn kwn2 yg GILAGILA. OMG! terlalu bising kot.
yg zul qeja gelakkkkk. hadoii. lawok sungguh noh zull?? hadoii. kejapkejap. nak boh gambo. merekameraka tetapku kenang sampai mati!. :)






 p/s : gambo2 lain akan diupload kemudian. :).
ILOVEUALOTSSS!
Muahmuah! sayang koranggg.