Thursday, 28 April 2011

A Little About Everything

Kali ni, sy berminat utk bercerita sedikit tentang shbt2 yg mungkin bole sy katakan teman hidup dan mati sy :D Setelah sy berkongsi suka duka bersama mereka, siapakah mereka yg sy kenali?oppss :)

okey.

First :
Siti Nur Zulaikha Bt Hisham.

Anak sulung drpd 4 adik beradik. mempunyai bentuk badan yang sedang2 saja. ( yg SEDANG2 saja.. yg SEDANG2 saja :D ) seorang yg menjaga penampilan. sgt prihatin terhadap rakan2nya. sgt kuat mkn. sy pun ta tahu apa jenis perut dia. alam flora atau mungkin alam fauna atau mungkin juga alam MAK! HAHA, sedikit EKSYEN, kdg2. sgt kelakar,kelakar,kelakar dan sgt spontan. kalau dia tade, boring yg amat. berbakat dalam seni NYANYIAN. Sgt bijak berkata2 dan mengemukakan hujahnya yg merepek sama ada dlm bahasa melayu, BAHASA ENGGERIS KELING ataupun dlm loghat kedahnya yg sgt pekat dan Kaw! HAHA. menari seperti seorg gumok yg ketandusan air mineral dan juga energy! HAHA. MAAFF! :)









Second :
Nurul Liyana Zaki.
Ohh, ni susah skit nih, HAHA ketinggian sederhana, kurus, tetapi selalu mengatakan dirinya gumok! bertudung ayu. anak kedua, juga kakak kepada 2org adik2nya. sgt sensitif. garang. Ego kdg2,tp sbnrnya sgt lembut hatinya,eceh! (kena cover balik doe, mampos aku!) mempunyai pengetahuan tntg agama yg mendalam. ayat2 yg dikeluarkan adalah sgt SPICY CHICKEN MCDELUXE serta menusuk ke dalam sanubari. ceh! HAHA sgt sporting sbnrnya. memahami rakan2, ketika moodnya ok sahaja! be clear, ketika moodnya oke shj. jgn tegur dia ketika muka nya sperti harimau betina yg baru melihat suaminya berkhalwat dgn harimau betina yg lain. HAHA no no, i mean, time dia mrh, jgn la tegur dia even 'Hi! :D'. Mampus ta lyn, dia ta kan reply punya. HAHA kejam gila kau yana. seseorg yg sgt RAJIN, even kemas kelas ke, pegi aktiviti sekola ke, study ke, buat homework ke. sgt bersungguh dlm apa jua pkrjaan. ecececece :DDD matang dlm aspek2 kehidupan. HEHE selesa utk didampingi. Oh yes, yg penting, dia sudah berpunya :) WAHAHA. 


Third :
Nur Nabihah Norizal
Fourth:
Wan Amirah Baseri
Fifth:
Nuha Shukri
saya tidak mengenali mereka bertiga sepenuhnya. jadi, takut sikit nak memberi hujah2 tentang mereka. =,=!.


Apa2 pun,honestly,mereka adalah org yg mengisi kekosongan hari2 sy.

p/s: maaf kalau ada yg tidak benar,mungkin sy perlu lebih mengenali mereka. :)




No comments:

Post a Comment